Wat vind ik nou echt belangrijk en fijn in bijvoorbeeld mijn werk of relatie?

Ik ben hier zelf al meerdere keren tegenaan gelopen zowel in de werksfeer als binnen relaties. Om keuzes te maken was het voor mij fijn om inzicht te krijgen in mijn belangrijkste waarden. Door hier bewust de tijd voor te nemen kreeg ik rust in mijn hoofd en stond ik volledig achter mijn beslissingen.
Ik weet zeker dat ook jij hier wel eens tegenaan loopt. Eens?

Om hier inzicht in te krijgen heb ik altijd één bepaalde oefening die mij ontzettend veel inzichten geeft. Dit gun ik jou ook! Daarom deel ik deze oefening met jullie.

Ps. voer hem wel uit als je even rustig de tijd hebt en bel/mail/app gerust als je hierover door wilt praten.

Fijne dag!!

#coaching #drijfveren

Wat vind jij nou echt belangrijk in jouw werk of relatie?