ONLINECOACHINGENTRAINING.NL

OVER MIJ

Wie zich vrij en gelukkig voelt, heeft regie over zijn leven. Dat is mijn doel: mensen blij maken. Ik help hen inzichtelijk te maken waar hun passie ligt, welk pad ze willen bewandelen en hoe ze daar kunnen komen. Of dat nou binnen hun huidige werk ligt, of daarbuiten.

Want blije mensen, daar heeft iedereen profijt van. Ook werkgevers. Duurzaam inzetbare medewerkers die met plezier naar hun werk gaan zorgen voor een fijne, mooie energie binnen een bedrijf.

Via online coaching help ik mensen om de touwtjes weer in handen te nemen. Of dat nou om loopbaanadvies gaat, een verstoring in de werk-/privébalans of een startende ondernemer die wil sparren over een ondernemingsplan. Je kunt direct beginnen, dat is het mooie van online coaching en training.

Vanuit mijn eigen werk heb ik daarvoor een mooi fundament gelegd. Ik begon in de HR en werd projectmanager binnen een grote organisatie. Ik koos ervoor een ander pad te bewandelen omdat ik maatschappelijke betrokkenheid miste.

Hierdoor kwam ik terecht in de wereld van interventies op het gebied van ziekteverzuimpreventie en begeleiding en ontstond het idee om een coachingspraktijk op te richten, passend bij deze tijd. Daar combineer ik het zakelijke met het maatschappelijke, dat past bij mij. Ik volgde diverse opleidingen om mezelf te ontwikkelen als coach en onderhoud mijn kennis op allerlei manieren, waaronder netwerk- en kennisbijeenkomsten.

Ik merkte (ook vanuit eigen ervaring) al snel dat coachingstrajecten omslachtig kunnen zijn. Je moet er een uur voor reizen, of een coach kan wel helpen met loopbaanadvies, maar niet met een ondernemingsplan. Coaching kan dus tijdrovend zijn en is niet altijd even praktisch. Waarom niet online? Dan kun je, waar je ook bent, je coach benaderen met een vraag.

Dat was de aanleiding voor mijn eigen online coaching- en trainingspraktijk: Online Coaching & Training. Naast persoonlijke coaching vind je er trainingen op specifieke onderwerpen. Medewerkers kunnen zo 24 uur per dag starten met coaching of training, waar ze zich ook op de wereld bevinden. Dat geeft vrijheid: voor mij en voor degene die de coaching krijgt.

Debbie (oprichter Online Coaching en Training BV)


Gratis intake

    Vraag brochure op: