Met een online loopbaancoach vind je de baan die écht bij jou past

Hoe ontdek je welk werk het beste bij jou past? Misschien weet je dat je nu niet op de goede plek zit. Of heb je een specifieke loopbaanvraag die je bij een coach wilt neerleggen. Alles zelf maar uitvogelen hoeft dus helemaal niet, waarom niet eens een gesprek met een online loopbaancoach?

Het is steeds normaler om van baan te wisselen: iedereen wil gelukkig zijn op de plek waar hij of zij werkt. Dat is niet alleen van belang voor jezelf, maar ook voor je werkgever. Als jij gelukkig bent, ben je productiever, creatiever en minder vaak ziek. Kortom: jouw geluk is wat waard. En de plek waar je een derde van je dag vertoeft, draagt daar in grote mate aan bij.

Met energie naar je werk

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer op je plek zit, of twijfelt over een carrièremove, kan het helpen om eens met een loopbaancoach te praten. Die geeft handvatten om nieuwe inzichten te krijgen, of bevestiging te geven dat je goed bezig bent. Soms kan het net even dat zetje zijn waardoor jij weer met energie naar je werk gaat. En dat is goed voor jou en voor je werkgever.

Een online coach doet eigenlijk hetzelfde als een ‘gewone’ coach. Je voert gesprekken, krijgt opdrachten en verwerft daarmee inzichten over jouw persoonlijke situatie. Het enige verschil is dat het op afstand gebeurt. Je voert bijvoorbeeld Skype-sessies en stelt vragen via ons digitale portaal. Met als voordeel dat je dus op elk moment van de dag beroep kunt doen op je coach, zonder dat je daarvoor hoeft te reizen. Handig, als je een fulltime baan hebt.

online loopbaancoach

Onze vorm van loopbaancoaching is breed

We kijken niet alleen wat je loopbaanwensen zijn. Ben je toe aan een volgende stap, dan ondersteunen we ook praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een cv check, het samen opstellen van een nette brief etc

Antwoord op jouw vragen

Eigenlijk is een loopbaancoach voor iedereen. Of je nou al twintig jaar in dienst bent, in een reorganisatie zit of je baan hebt opgezegd om te gaan ondernemen. Iedereen loopt vroeg of laat tegen kwesties aan waar die misschien niet direct een antwoord op heeft. Samen met een coach kun je aan de slag met jouw vragen. Zijn of haar ervaring kan je net dat stapje vooruit helpen.

Het kan ook zijn dat je via je werkgever in contact bent gebracht met een online coach. Omdat je middenin een reorganisatie zit bijvoorbeeld en hulp nodig hebt met solliciteren. Misschien kom je er dankzij coaching wel achter dat je iets compleet anders wilt met je carrière: dat komt dan mooi uit. Dan kan een reorganisatie ook een kans zijn om iets te doen waar je zelf nooit aan was begonnen.

Basis voor de toekomst

Persoonlijke aandacht is ontzettend belangrijk voor welke coach dan ook. Ook een online coach. Jouw persoonlijke situatie is het fundament voor verdere stappen en moet dus goed in kaart worden gebracht. Alleen dan kun je uitzoeken waar jouw passie ligt en waar je de komende jaren naartoe wilt. 

De fysieke afstand betekent niet dat er persoonlijke afstand is. Coaches zijn erop getraind om jou te helpen erachter te komen wat jou beweegt, het maakt niet uit of dat is via een beeldscherm of een één-op-ééngesprek. Uiteindelijk gaat het erom dat je de juiste handvatten krijgt om zelf tot inzichten te komen. En dat kan wanneer jij dat wilt, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Maak kennis met online loopbaancoaching. Vraag de brochure aan of start met een proefmaand.