De eigen regie pakken?

Herken je dit? Er gebeurd veel binnen de organisatie waar je werkt, de toekomst is onzeker. De energie binnen de afdeling is afgenomen en je twijfelt: moet ik blijven of moet ik mijn eigen pad gaan kiezen. Misschien twijfel je vanwege het onbekende, of de vergoeding die je wellicht zou kunnen krijgen als je boventallig wordt? Die is toch ook wel lekker meegenomen. Maar is deze vergoeding het waard om nog een tijd in negatieve energie te zitten?

De vraag is: wat houdt je tegen om de stap te nemen je eigen regie te pakken, te doen waar jij energie van krijgt. Eventueel dit gesprek met je manager of leidinggevende aan te gaan. Wat heb je nodig om deze stap wel te nemen. Beeld je eens in hoe het zou voelen als je deze stap hebt genomen, hoe sterk en krachtig zou je je zelf dan voelen? En ook echt daadwerkelijk gaat doen waar je energie van krijgt. Elke dag opgeladen thuis komen in plaats van leeggelopen, dat je misschien wel extra uren werkt, maar met energie in plaats van tegenzin.

Dit alles is waar Online Coaching en Training voor staat: de eigen regie op je leven pakken. Kijken waar je energie van krijgt en daadwerkelijk voor je passie gaan binnen de eigen grenzen die ook goed zijn.