‘Past mijn huidige baan nog wel bij mij?’

‘Moet ik dit mijn hele leven blijven doen?’

‘Wist ik maar wat ik echt wilde’

Zijn dit herkenbare gedachten voor je en zit je niet meer op je plek in je huidige werk?

Ik herken dit als geen ander. Ook ik twijfelde jaren geleden of ik nog wel op mijn plek zat in een grote organisatie. Ik vond het spannend om zomaar mijn baan op te zeggen en het anders te doen, omdat daardoor mijn financiële zekerheid zou wegvallen. Ik snap dat jij die zorgen ook hebt. Je hebt immers een hypotheek om te betalen en een gezin om voor te zorgen. Dat is niet niks!

Toch besloot ik om destijds de sprong te wagen en mijn hart te volgen. De enorme opluchting die ik toen voelde, gun ik jou ook. Omdat ik jou een stap in de goede richting wil laten zetten wanneer je je afvraagt: ‘wat wil ik nu echt in mijn werk?,’ heb ik iets tofs voor je. Je kunt nu een hele maand gratis loopbaancoaching winnen, zodat je erachter komt of jouw talenten nu wel volledig tot zijn recht komen. Ik weet namelijk uit ervaring dat het anders kan. Dat je een baan kunt vinden die 100% bij jou past en die jou voldoening geeft.

Als je wint, ga jij het vertrouwen voelen dat ervoor nodig is om stappen te zetten en daarmee de onrust die je nu voelt, te laten verbleken. Want ook jij verdient het om weer voldoening en plezier uit je werk en leven te gaan halen.

Klik hier voor meer informatie!

Fijne dag!

Vriendelijke groet,

Debbie den Hartog