Ervaar binnen 30 dagen meer geluk en voldoening in jouw loopbaan!

Schrijf je in en start direct met het 30 dagen loopbaanprogramma voor slechts €9 ex. BTW: 


Direct 30 dagen lang 30 praktisch toepasbare loopbaantips in je inbox om van overwerkte werknemer naar blije en energieke werknemer te transformeren. 

Wie ben ik en wat kan ik voor je doen?

Jim Meijdam

AdyasPeople

"Ik ben super geholpen! Op verschillende gebieden ben ik op weg geholpen, niet alleen met persoonlijke situaties, maar ook met het maken van een sollicitatiebrief en CV.

Er wordt echt naar je geluisterd, door samen te praten over de situatie waar je tegenaan loopt kom je zelf tot nieuwe inzichten. Debbie heeft mij enorm geholpen en ik kan haar dan ook zeker bij iedereen aanraden."

'Past mijn huidige baan nog wel bij mij?'


'Krijg ik hier nog wel energie van?'


'Ga ik dit mijn hele leven zo blijven volhouden of moet ik een andere keuze maken?' 


'Wat houdt mij tegen om een volgende stap te nemen?' 


Dit zijn ongetwijfeld gedachten die jij herkent wanneer je niet meer op je plek zit in je huidige werk en er steeds vaker met frisse tegenzin heen gaat.

Ik begrijp je volkomen. Ook ik werkte een aantal jaar geleden bij een grote organisatie waar bezuinigingen plaatsvonden. Niemand was meer echt tevreden. Medewerkers wachtten op hun ontslagvergoeding of werden onrustig, maar durfden niet zelf weg te gaan. Ik merkte aan mijzelf dat de energie letterlijk uit mij werd getrokken in die omgeving en ik besloot om mijzelf boventallig te laten verklaren. Zodra ik dat had gedaan, voelde ik niet alleen onzekerheid, maar ook een enorme opluchting. Alles was nu mogelijk.


Wat als ik je nu vertel dat het ook voor jou mogelijk is om je droombaan te vinden en weer met plezier en passie je werk te doen? Ik gun dit echt iedereen die hier nog mee worstelt, daarom heb ik een prachtaanbod voor je. 

Na inschrijving krijg jij van mij 30 dagen lang iedere dag een mail met adviezen, tips en oefeningen over jouw loopbaan die ervoor zorgen dat jij onder andere:


 • Inzicht krijgt in waar nu je echte passie ligt en waar jij energie van krijgt 
 • Weet welke stappen je kunt gaan nemen om jouw droombaan te vinden
 • Exact weet waar je moet beginnen als je een nieuwe baan zoekt
 • Erachter komt hoe je bedrijven waar je graag wilt werken, het best kunt benaderen
 • Een geweldig CV schrijft waarmee jij een onuitwisbare eerste indruk maakt
 • Concreet weet wat je kunt doen om aangenomen te worden bij jouw favoriete bedrijf


Ben jij er klaar voor om meer voldoening te gaan ervaren in jouw loopbaan? Anne Hijgenaar

PMO Big 4 Consultancy Firm"Toen ik zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak het gevoel had dat ik een aantal grote beslissingen moest maken, heeft de coaching van Debbie mij enorm geholpen om daadwerkelijk keuzes te maken. Vanwege een drukke baan, huishouden en vrijwilligersactiviteiten vond ik een oplossing in online coaching, altijd bereikbaar, geen reistijd en toch tijdige reactie. Met behulp van de aangereikte tools en methoden in deze coaching heb ik inzichtelijk kunnen maken wat ik miste in mijn leven. 

Het volledige traject heeft mij het gevoel van vertrouwen gegeven om knopen door te hakken, een compleet andere weg in te slaan, terwijl ik ook kon vasthouden aan wat wel werkt voor mij, want ook daar was ruimte voor. Het traject heeft mij laten inzien dat ik mag uitgaan van mezelf – een uitgangspunt waar ik ook hierna veel profijt van heb gehad."

Voor wie is deze 30-daagse training bedoeld?

 • Je twijfelt of je nog wel op de juiste plek zit binnen je huidige werk
 • Je wilt overstappen naar een andere baan, maar weet niet goed hoe of je vindt dit doodeng
 • Je hebt hulp nodig bij het vinden van je droombaan
 • Je weet niet goed wat je nu echt wilt in je loopbaan
 • Je wilt meer inzicht krijgen in de werkzaamheden waar jij helemaal van 'aan' gaat en waar je gepassioneerd over bent
 • Je wilt meer voldoening ervaren in je werk


Doritha Bosgoed

Politie

"En dan is het zover. Iets wat je wel weet maar niet verwacht. Je bent eerst onmisbaar en dan boventallig. Dit deed wat met mij. Ik had opeens geen controle meer over mijn eigen loopbaan. Ik vond het werk nog zo leuk, alles was in mijn omgeving vertrouwd en de reisafstand was acceptabel. Maar toch moest ik zelf weer op zoek naar een nieuwe weg. En langs deze weg vond ik Debbie. Zij heeft mij geleerd hoe ik zelfstandig weer verder kon door met een andere bril naar het proces te kijken. Dat opende perspectieven hiermee kon ik verder bouwen aan mijn loopbaan. Zij gaf mij weer lef om mezelf te presenteren bij nieuwe werkgevers. Met als resultaat dat ik binnen twee jaar drie verschillende werkgevers heb gehad. Op interne basis heb ik in de keuken kunnen kijken bij andere werkgevers. Waardoor ik erachter kwam wat ik echt leuk vond en waar ik verder mee wilde. Nu heb ik mijn droombaan en sta ik weer op eigen benen. Ik ben blij dat Debbie mij zo warm heeft ondersteund."

Je hebt nu twee opties: deze pagina sluiten en blijven zitten waar je zit terwijl je je totaal niet meer happy voelt in je huidige werk en loopbaan OF je pakt deze unieke eenmalige kans en je zult na 30 dagen ervaren hoe het voelt om weer vol voldoening werk te doen waar je iedere dag met plezier naar uitkijkt. Ben jij klaar voor de transformatie? © 2020.